Navigacija


KANCELARIJSKI PROGRESIV JE REŠENJE. 45 DANA AKCIJE

12.04.2024 10:39
KANCELARIJSKI PROGRESIV JE REŠENJE. 45 DANA AKCIJE

Oslobodite se Sindroma Kancelarijskog Vida

Kako pobediti SINDROM KANCELARIJSKOG VIDA ?! 

Zamislite da postoji način da radite efikasnije, bez zamora očiju, bez bolova u vratu i leđima, i najvažnije, bez potrebe za više pari naočara za različite zadatke. E, pa taj san postaje stvarnost!

Rešenje je definitivno Kancelarijski Progresiv!

Problem sa tradicionalnim naočarima

Mnogi od nas, već od 35. godine, suočavaju se s potrebom za nošenjem naočara za blizinu. Tradicionalna rešenja često zahtevaju više pari naočara – jedne za rad na računaru, druge za čitanje, treće za sastanke... Komplikovano, zar ne?

Kancelarijski Progresiv: Jedno rešenje za sve!

Kancelarijski Progresiv nije samo par naočara, dizajniran je da olakša život ljudima koji tek počinju da nose naočare za blizinu, kao i onima koji već dugo nose naočare. Ovo konkretno rešenje pruža jasan vid na svim udaljenostima koje kancelarijski posao zahteva - od gledanja na ekran do čitanja dokumenata na papiru, od slaganja dokumentacije do učestvovanja na sastancima.

Zašto Izabrati Kancelarijski Progresiv?

 • Olakšanje: Ne morate više da menjate naočare zavisno od zadatka. "Kancelarijski Progresiv" vam omogućava da prelazite od jedne aktivnosti na drugu bez prekida.
 •  Udobnost: Dizajnirani sa tehnologijom koja smanjuje naprezanje očiju uzrokovano dugim satima provedenim pred ekranom, kao i pri čitanju ili pisanju.
 • Efikasnost: Povećajte svoju produktivnost na poslu eliminisanjem uobičajenih smetnji koje proističu iz lošeg vida.

Da li hoćete da znate definiciju SINDROMA KANCELARIJSKOG VIDA

SKV je digitalno opterećenje očiju rezultat sati provedenih zurenjem u ekrane, dokumenta i kancelarijskim okruženjem. Manifestuje se kroz simptome poput zamora očiju, suvoće, zamagljenog vida, glavobolja, i bolova u vratu i leđima. Uzrokovan je lošim osvetljenjem, neprikladnom udaljenošću od ekrana, neadekvatnim pauzama i neadekvatnim naočarima koje pokrivaju potrebu u okruženju. "Kancelarijski Progresiv" je specijalno dizajniran da se suprotstavi ovim izazovima, omogućavajući vam da radite udobnije, bez da žrtvujete vaš vid ili produktivnost.

UZIMANJE MERA JE OBAVEZNA PROCEDURA, KAO I SAVETOVANJE NAŠIH SAVETNIKA ZA PROGRESIVE.

Bitno je da znate da vas isti savetnik vodi od početka do kraja. PREGLED, UZIMANJE SVIH POTREBNIH MERA ZA PROGRESIV, PREPORUKA DIOPTRUJSKOG OKVIRA ZA PROGRESIVE I OBUKU PRI PREUZIMANJU PROGRESIVNIH NAOČARA.

Pogledajte video


Naša specijalna Akcija

U okviru naše posvećenosti borbi protiv SKV, nudimo besplatan pregled vida, personalizovano savetovanje i specijalne popuste na okvire i progresivna stakla. Ova ponuda važi od 15. aprila do 31. maja, pružajući vam savršenu priliku da preduzmete korake ka boljem vidu i zdravlju.

 • Besplatan pregled ( kontrola vida )
 • Besplatno savetovanje
 • -20% Popusta na sve dioptrijske okvire ( osim na IZIPIZI program koji je već na popustu )
 • Par kancelarijskih progresivnih stakala ( dioptrijska plastika ) za samo 12.800, RSD
 • Sredstvo za održavanje dioptrijskih stakala  ( plastika )
KONTAKT ZA AKCIJU


PROČITAJTE NAŠ BLOG O SINDROMU KANCERATIJSKOG VIDAOvo su neki od komentara naših klijenata


Postavite pitanje

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Naslov*
Pitanje*

Preporučujemo da pogledate:

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
 • Obavezni
 • Trajni
 • Statistika
 • Marketing