Navigacija


Naočare za noćnu vožnju 

ZAŠTITNI SLOJ ZA VOŽNJU

Saobraćajna signalizacija  sve više predstavlja problem čak i ljudima koji ne nose korekciju za daljinu. Izaziva pojačan očni napor i nelagodnost. Razlog tome je izlaganje svetlosti različitog intenziteta i pravca koju emituju farovi automobila, semafori i ulična rasveta. Srećom za ovo postoji rešenje a to su specijalna stakla namenjena za vozače koja smanjuju neprijatnu refleksiju i do 90%.

Posetite naše radnje  Lokacije
Image Template

Stakla za voznju

EnRoute, japanski sigurno 

Preporuka za profesionalne vozače i osobe koje osećaju zamor i naprezanje očiju tokom noćne vožnje. Japanski proizvodjač EnRoute je jedan od vodećih proizvodjača naočara za noćnu vožnju. 

Ove naočere obezbedjuju sigurnu i prijatnu vožnju sprečavajući reflekciju uličnog osvetljenja da vas ometa u toku vožnje. Naočare za noćnu vožnju služe i kao zaštita od reflektujuće svetlosti od mokrog puta.    


Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing