Navigacija


biofokalne naočare

Bifokalne naočare

Bifokalne naočare su savršeno rešenje za ljude koji ne koriste srednju distancu.
Ovaj proizvod je prepoznatljiv jer u jednom staklu imamo dve dioptrije jasno vizualno podeljene, u vidu segmenta u donjem delu gde se nalazi dioptrija za blizinu, koji može biti ravan ili zakrivljen u obliku polumeseca.
Olakšati sebi život znači i to da ne nosite dvoje naočara, već samo jedne u kojima imate stakla kako za daljinu tako i za čitanje. 

 Za samo par trenutaka naše kolege će vam prezentovati mogućnosti takvih naočara a kasnije uraditi jednostavnu obuku o korišćenju bifokalnih naočara.

Posebna varijanta su bifokalna stakla koja su fotoosetljiva.

Poseteite naše radnjeLokacijeNaocare za citanje

Naočare za čitanje 

Bifokalne naočare često nazivamo i naočare za čitanje jer dioptrija za blizinu koja se nalazi u donjem delu stakala često služi za čitanje. Ovakva stakla sa dve dioptrije su i napravljene sa idejom da korisnicima olakšaju život tako što neće morati da nose naočare za blizinu i daljinu već samo bifokalne naočare za čitanje sa dve dioptrije.

Nakon kratkog vremena aktivnog nošenja bifokalnih naočara korisnici se naviknu i već nakon par nedelja intuitivno počinju da koriste donji deo stakala za čitanje. Bifokalna stakla se mogu ugraditi na sve tipove ramova za naočare.

Naši stručnjaci će vam pomoći da se brzo naviknete na naočare za čitanje.

Image Template

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing