Navigacija


Foto stakla

 Sočiva se automatski prilagođavaju pri svakoj promeni svetla u ambijentu u kome se nalazimo i tako čuvaju oči od UV zračenja i pritom pružaju vizuelni komfor.
Ovako napravljene naočare sa potrebnom dioptrijom su skroz prozirne sve do momenta kada se pojavi opasna UV svetlost, one u tom momentu kroz samo par trenutaka blokiraju 100% prolaz UV zraka do očiju i pritom uklanjaju neugodni odsjaj. U ovom momentu se preporučuju i ugrađuju Transitions sočiva VII generacije

Posetite naše radnjeLokacije
Foto stakla

Transitions - Fotoosetljiva stakla

Unapređena fotoosetljiva stakla poslednje generacije koja za rezultat imaju mnogo bolje performanse od svog prethodnika. Odlikuju se bržim tranzitnim periodom prilagođavanja na različite vremenske uslove (brže tamne na suncu i brže se vraćaju u providno stanje u zatvorenom). Povećana osetljivost omogućava bržu reakciju na indirektnu svetlost koja može doći od različitih svetlosnih izvora (svetlost reflektovana od prozora okolih zgrada, od farova automobila i dr. )

Pomenuta stakla će odreagovati na svetlost i zaštititi Vaše oči odgovarajućim stepenom zatamnjenja.

Moguća izrada u braon, sivoj i grafitno-zelenoj varijanti.

Transitions sočiva je moguće imati u svim oblicima kako monofokalnim tako i progresivnim (multifokalnim) sočivima. Stručno osoblje Show Room optike će Vas uputiti  na ovaj proizvod.


Transitions Xtractive

Najbolje rešenje za ljude koji većinu dana provode u svojim automobilima. Specijalizovana fotoosetljiva stakla sa mogućnošću većeg zatamnjenja na otvorenom (i do 10 % više od standardnih transitions sočiva). Reaguju i iza vetrobranskog stakla i time obezbeđuju ugodnu vožnju.


Foto stakla

Photomatic

Ovu vrstu sočiva Vam preporučujemo kao naočare za daljinu i najbolju zaštitu osetljivom oku od prejake svetlosti. Foto stakla  menjaju boju ( u braon ili sivo) usled izlaganja spoljnoj sunčevoj sredini i potamne  do 85%.
Imaju 100% UVA i UVB filter i stepen zatamnjenja direktno zavisi od spoljnih uslova.
Moramo napomenuti da su ova sočiva starije generacije pa se to odražava na brzinu njihove reakcije pri promeni uslova okoline npr.unutar zatvorenog prostora i uveče biće blago žućkasta (za razliku od nove generacije koja daje potpuno providna stakla). Usled izlaganja suncu,ovim staklima biće potrebno izvesno vreme da postignu svoje maksimalno zatamnjenje ( u odnosu na novu generaciju kojoj je potrebno par sekundi ).
Moguća izrada u staklu i plastici.


Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing