Navigacija


Multifokalna stakla

Multifokalna stakla za naočare

Dosadilo Vam je da stalno menjate naočare kad čitate novine, gledate televiziju, gledate u telefon, vozite auto, šetate...? Sada to možete uz samo jedne naočare za sve udaljenosti!

PRAKTIČNOST UZ KOMPROMIS OD STRANE NOSIOCA

U cilju imitacije prirodnog vida,  predstavljamo proizvod kao  vrhunac optičke izrade stakla u kom su progresivno smeštene dioptrije od daljine do blizine. Odlučite se za najbolja multifokalna stakla koja će vam pružiti rešenje sa najmanje napora, koje pruža oštar vid na svim udaljenostima, jer sve  ostale opcije  su zamorne, opterećujuće i polovične. Ne pravite kompromis sa kvalitetom Vašeg vida, možete ga imati, bez izuzetka. 

Akcijska ponudaProgresivne naočare saznajte više

Multifokalna stakla za naocare Optika show room

Multifokalna stakla, adaptacija i obuka

Multifokalna stakla za naočare Vam omogućavaju da uživate u svakodnevnim aktivnostima zahvaljujući besprekornoj progresiji dioptrija na svim udaljenostima (npr. od čitanja, preko upotrebe kompjutera do vožnje).

Danas se korisnici veoma lako odlučuju za moderna progresivna stakla i zaista lako prilagođavaju jer je akcenat na kompletnoj personalizaciji koja uzima u obzir životni stil nosioca i dimenzije izabranog okvira.

Pročitajte više o određivanju parametara i adaptaciji na multifokalna stakla.


Detaljnije

Image Template

Kako odabrati najbolja multifokalna stakla 

Multifokalna staka se izrađuju prema parametrima koji se dobijaju na osnovu obaveznog pregleda. Sva progresivna stakala su unikatna i prilagođena pojednicu s toga najbolja multifokalna stakala su ona koja se izrade kod specijaliste kao što je slučaj  u ShowRoom optici.

 Izazov je bio osmisliti najkompletniji proizvod u pogledu praktičnosti i estetike gde se dioptrije ne mogu razaznati.
Nanizane su u vidu stepeničastih prelaza u vertikalnom kanalu, koji češto upoređuju sa izgledom peščanog sata.
Daljina je najkomfornija regija u visini zenica i ne predstavlja problem kada su tehnički pravilno uzete mere.
Blagi prelaz dioptrije kreće ka srednjoj distanci koja se nalazi u središnjem delu, u suženju, i najviše je korišćena u toku dana i radnog vremena, ukoliko ste poslom vezani za kompjuter. Donji deo stakla sadrži dioptrije koje se koriste pri radu na blizu.

Progresivne stakla za naocare

Multifokalna stakla za naocare 1

Ramovi za multifokalna stakla

Ramovi za multifokalna stakla moraju biti u skladu sa simetriojm Vašeg lica kako bi se postigao najbolji efekat progresivnih stakala.   

Poštujući asimetriju lica ovakvim pristupom uzimamo precizne mere svakog okulara pojedinačno te ih optimalno usklađujemo sa Vašim potrebama koje su ustanovljene opširnim analizama. Važnost pridajemo poziciji zenice u odnosu na naočare. Za individualne progresive koristi se najmoderniji digitalni uređaj koji fotocentriranjem kompletno podiže kvalitet Vaših multifokalnih stakala na viši nivo.


Kancelarijska progresivna stakla

Kao što samo ime kaže proizvod namenski za ljude koji svoje  radno vreme  provode u kancelariji za računarom. .
Inoffice pruža vizuelno idealno uklopljene dve dioptrije u jedno staklo sa laganim prelazima od srednje distance do blizine.
Pružajući pun komfor i oštar vid , pri brzim prelazima sa jedne na drugu radnu distancu,omogućava olakšan rad i pravilan položaj tela.
Prednosti su mu trenutna adaptacija i mogućnost izrade sa medicinskim zaštitnim filterom.

Kancelarijska progresivna stakla

Multifokalna stakla za sve tipoive ramova

Multifokalna stakla za sve tipove ramova

Takođe od generacije i klase multifokalnih stakala zavisi dužina i  širina kanala ka periferiji okulara.
Što je širi kanal manje prostora ostaje za neiskorišćen deo stakla u kome su zamućenja tj.aberacije i distorzije.
Još jedno otkriće savremenih, modernih ,lako adaptivnih progresivnih stakala jeste kompaktan „short“ skraćen dizajn namenski za male ,pliće ramove u koje je prethodnih godina bilo nemoguće ugraditi multifokalna stakla jer bi se u tom slučaju  skratio kanal u delu za čitanje .
Danas uvođenjem kratkog koridora  povećavamo Vaš izbor dioptrijskih ramova za ovaj proizvod ,bez ikakvih uslovljavanja od strane tehničke izrade.

Progresivna stakla cena

Kada su u pitanju progresivna stakala cena zavisi od velikog broja parametara zato budite slobodni i svratite u naše Show Room optike po najbolje rešenje za Vaše oči.
Iskreni savet koji ćete dobiti u našim Show Room optikama će biti prijateljski i stručan.  
 

Borbonese

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing