Navigacija


Stakla za naočare

Pravi izbor staka za naočare je veoma bitan, čak više nego odabir okvira za naočare, a kupovina stakla za naočare nije lak zadatak. 

Staklo za naočare je potrebno birati prema individalnim potrebama. Nekima su potrebna stakla sa dioptrijom za blizinu nekome za daljinu, a nekima za posebne namene.

Naši stručnjaci Vam mogu pomoći pri izboru stakla za naočare bilo da su Vam potrebna multifokalana stakla ili bojena stakala. 

Posetite naše radnje na dve lokacije.

Stalne akcije  na stakla za naočare Detaljnije
Stalka za naočare

Stakla za naočare (sočiva) za vid

Stakla za naočare (sočiva) za vid

Dugogodišnje iskustvo zaposlenih Show Room optike, ukazalo nam je da sve više populacije pridaje važnost estetici naočara zapostavljajući kvalitet stakala.

Na našem sajtu ćete pronaći informacije koje će Vam pomoći pri izboru i dati odgovore na pitanja da li su Vam potrebna stakla sa jednom dioptrijom za ispravljanje kratkovidnosti, dalekovidnosti  ili možda bifokalna ili progresivna sočiva.

detaljnije

Multifokalna stakla za naočare

Multifokalna stakla za naočare

Ukoliko Vaše svakodnevne aktivnosti zahtevaju komfor na različitim udaljenostima, stručno osoblje Show Room optike će Vam ponuditi celokupan asortiman proizvoda različitih proizvođača zastupljenih na tržištu.

 


Detaljnije

       


Image Template

Foto stakla

Fotoosetljiva stakla iz Transitions kvaliteta sočiva. Ovakav proizvod pruža nesvakidašnje mogućnosti, među najvažnijim- zaštitu očiju od negativnog UV zračenja, kako napolju tako i unutar zatvorenog prostora


Detaljnije
Foto stakla

Image Template

Zaštita za stakla

Adekvatna zaštita stakala sprečava njihovo grebanje, smanjuje svetlosnu refleksiju, Vašem vidu daje besprekorno čistu sliku a naočarima duži vek trajanja. Kao proizvode sa najboljim pomenutim karakteristikama izdvajamo: Nanoglide, Remuve420, Pureglide, Blueglide)


Detaljnije

Zaštita za stakla

Bojena stakla

Bojena stakla

Sočiva sa naprednim dizajnom obogaćena fiziološkim bojama, pružaju korisnicima vrhunsku zaštitu od jake sunčeve svetlosti.
Zatamnjena su 85% i kao takva smanjuju blještanje.
Omogućava veće vizuelno zadovoljstvo pri aktivnostima na otvorenom.
Moguća izrada sa i bez dioptrije u tri boje ( siva, braon i zelena) kao i  dodatak UV filtera.


Bifoklana stakla

Bifokalna stakla

Savršeno rešenje za ljude koji ne koriste srednju distancu.
Ovaj proizvod je prepoznatljiv po tome što u staklu ima dve dioptrije jasno vizuelno podeljene, u vidu segmenta u donjem delu gde se nalazi dioptrija za blizinu (može biti ravan ili zakrivljen u obliku polumeseca) i okolnog dela koji je predviđen za gledanje u daljinu.
Većina presbiopa se lako odlučuje za bifokalne naočare jer je kratak period adaptacije iako je prelaz između dioptrija nagao. Moguća je opcija i foto izrade.
Bifokalna sočiva su preteča progresivnih ( multifokalnih sočiva ) najnovije tehnološke generacije.   

Za više detalja,obratite se stručnom licu Show Room optike .

Bifoklana i progresivna stakla Show Room optika

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing