Navigacija


Naočare 

Naočare za vid su pomagalo u službi za Vas. Na  prvom mestu treba da budu komforne i prilagođene Vašim potrebama.
Estetika je takođe neizostavan aspekt, koji je potrebno zadovoljiti u odabiru pri kupovini naočara.

Nemojte oklevati, slobodno se obratite našem stručnom osoblju Show Room optike za savet.


Stalne akcije  na naočare Detaljnije
Naocare Show Room Optika Beograd

Image Template

Kako izabrati naočare?

Ne morate biti modni stručnjak da biste sebi odabrali naočare koje izgledaju sjajno na Vašem licu. Jednostavno koristite sledeća četiri saveta koja su bitna za pronalaženje adekvatnih naočara za Vas.    


Detaljnije

Image Template

naocare za sunce show room

Naočare za sunce

Kao i kod dioptrijskih, pri kupovini sunčanih naočara pored trenda koji je u tom momentu zastupljen treba voditi računa i o udobnosti.


Detaljnije


Naočare za vid

Naočare za vid su pre svega medicinsko pomagalo za korekciju vida ali i veoma bitan detalj onoga ko ih nosi. One oslikavaju karakter i govore dosta o nekoj osobi, zato se pri izboru naočara za vid posavetujte sa našim stručnjacima.

   

Detaljnije
Image Template

Pol optic multifokalne naocare

Multifokalne (Progresivne) naočare


Odlučite se za najbolje rešenje sa najmanje napora, koje pruža oštar vid na svim udaljenostima, jer sve ostale opcije su zamorne, opterećujuće i polovične.

 

Detaljnije

   

Multifokalne naocare HOYA Optika Showroom


polarizovane naocare optika

Polarizovane naočare

Refleksija svetlosti može da bude veliki problem u mnogim situacijama. Tačnije kada se svetlost odbija od sjajnih površina kao što su voda, sneg, pesak, asfalt, metalne površine i sl.


Detaljnije


Bifokalne naočare

Olakšati sebi život znači to da ne nosite dva para naočara već samo jedne u kojima imate stakla kako za daljinu tako i za čitanje. Uz foto-bifokalna stakla dobijate ujedno i sunčane naočare koje se na suncu zatamnjuju a u zatvorenom prostoru postaju potpuno prozirne.


Detaljnije
Biofokalne naocare


Sportske naocare

Sportske naočare

Udobne i otporne, deo su asortimana svake dobro opremljene optičarske radnje. Sportske sunčane naočare prilagođene su ekstremnim sportovima i kao takve ispunjavaju visoke zahteve specifične kategorije nosioca.


Sportske naocare 1


Naočare za kompjuter

Česte glavobolje, nesanice i hronični umor mogu biti posledica dugoročnog rada na računaru. Naočare za kompjuter Vam mogu pomoći da se rešite ovih problema zauvek.   


Detaljnije
Image Template


Naočare za vožnju optika showroom

Naočare za vožnju

Saobraćajna signalizacija sve više počinje predstavljati problem čak i ljudima koji ne nose korekciju za daljinu. Povećajte sigurnost u saobraćaju pomoću naočara za vožnju.


DetaljnijeClip on naočare

Olakšanje za sve ljude koji su prinuđeni da nose dioptrijske naočare. Clip-On dodatak ima integrisan polarizacioni filter koji Vam pruža 100% UV zaštitu.


Detaljnije
Naocare sa clip-onom


Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing