Navigacija

Za partnera u poslovima dostave izabrali smo nacionalnu kompaniju Post Express iz Beograda kao  jednu od najpouzdanijih kurirskih službi na prostorima Srbije.

Naša internet prodavnica koja je u vlasništvu „Optil“ d.o.o. iz Beograda, ima zaključen Ugovor sa PTT SRBIJA za teritoriju Srbije. 

Usluga kurirske službe se aktivira nakon evidentiranja uplate, ukoliko je odabran način uplate putem elektronske uplate kartico ( preko web sajta ) ili uplatnice. 

Za kupovinu u Show Room optike internet prodavnici moguće je koristiti debitne ili kreditne kartice.  (LINK način plaćanja)

Kupovina proizvoda sa opcijom plaćanje pouzećem je moguća samo za proizvode pored kojih to jasno naznačeno. (LINK način plaćanja) Takva opcija plaćanja je 

Sve porudžbine za koje su uplate evidentirane do 16.00 časova biće isporučene sutradan ili za dva dana ako je potrebna dodatna obrada proizvoda koji je poručen.

U slučaju da je proizvod poručen tokom vikenda ( Subota i Nedelja ) ili neradnim danom ( zakonom označenim državnim ili verskim praznikom ) isporuka se vrši prvog radnog dana   nakon evidencije uplate istog.

Troškove isporuke za iznose kupljene robe manje od 5.000,00 dinara snosi kupac, po zvaničnom cenovniku Post Express iz Beograda, a za iznose veće od 5.000,00 dinara troškovi isporuke padaju na teret prodavca.

Precizne cene usluga Post Express iz Beograda ( klikom OVDE ) proverite  http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.aspUKOLIKO IMATE PROBLEM-POŠILJKA VAM NIJE STIGLA

POZOVITE CALL CENTAR NA 0800 100 808


Dokumentacija 

POST EXPRESS

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing