Navigacija


Image Template


Naočare za kompjuter

 Nemojte zanemariti Vaše oči, one su podjednako bitne kao i bilo koji drugi organ u Vašem telu a najviše su izložene uticaju svih štetnih faktora iz spoljašnje sredine. Zahvaljujući ovoj zaštiti mišići oka su opušteni i rad je znatno olakšan jer nema zamora očiju, suvoće, osećaja peckanja i grebanja jer se smanjuje odsjaj a poboljšava se kontrastna percepcija i prirodni doživljaj boja.Na ovaj način smo produktivniji u životu i radu.

Image Template

Blue cut stakla

Blue cut stakla su najpre namenjena ljudima koji veći deo svog vremena provode za računarom. Blue cut stakala se ugradjuju na naočare kao zaštita od plave svetlosti koja se javlja na LED  i LCD ekranima. 

Naočare za kompjuter koje poseduju ovu vrstu zaštitnih stakala mogu apsorbovati  većinu plavog zračenja koje štetno utiče na vid i stvara zamor kod ljudi koji su često za računarom. 

Naočare za kompjuter cena

Kada su u pitanju naočare za kompjuter cena zavisi od više faktora kao što su proizvođač, mogućnost garancije na kvalitet nanesenih slojeva, dodatnih zaštita ( od grebanja, magljenja, prašine, prljavštine) .  Za više informacija, obratite se našem stručnom timu Show Room optike.

Image Template

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing