Navigacija


Image Template

Naočare za kompjuter

 Nemojte zanemariti Vaše oči, one su podjednako bitne kao i bilo koji drugi organ u Vašem telu a najviše su izložene uticaju svih štetnih faktora iz spoljašnje sredine. Zahvaljujući ovoj zaštiti mišići oka su opušteni i rad je znatno olakšan jer nema zamora očiju, suvoće, osećaja peckanja i grebanja jer se smanjuje odsjaj a poboljšava se kontrastna percepcija i prirodni doživljaj boja.Na ovaj način smo produktivniji u životu i radu.Akcija na naočare 
za kompjuter 25% popustaDetaljnije

Image Template

Blue cut stakla

Blue cut stakla su najpre namenjena ljudima koji veći deo svog vremena provode za računarom. Blue cut stakala se ugradjuju na naočare kao zaštita od plave svetlosti koja se javlja na LED  i LCD ekranima. 

Naočare za kompjuter koje poseduju ovu vrstu zaštitnih stakala mogu apsorbovati 100% UV zračenja koje štetno utiče na vid i stvara zamor kod ljudi koji su često za računarom. 

Naocare za kompjuter cena

Kada su u pitanju naočare za kompjuter cena zavisi od više faktora kao što je okvir naočara za vid i drugih parametara. Za više informacija o ceni i savetima daće vam naši iskusni oftamolozi.  

Image Template