Navigacija


ŠTA JE TO POVOLJNI PROGRESIV ?

14.09.2023 02:07
ŠTA JE TO POVOLJNI PROGRESIV ?

OTKRIJTE PROGRESIVNE NAOČARE PRILAGOĐENE DINAMIČNOM ŽIVOTU A DA NISU SKUPE

Život je serija nepredvidivih događaja koji se smenjuju, i zahteva alat koji vas prati u svakom trenutku. Upravo su progresivne naočare rešenje koje vam omogućava da jasno vidite i doživite svaki trenutak svog života, bilo da se radi o čitanju, radu u kancelariji, ili uživanju u prirodi.

Prilagodljivost  situaciji i mestu

Svi imamo različite potrebe kada je reč o naočarima. Ovaj progresiv je dizajniran tako da se lako prilagodi velikom broju uobičajenih životnih situacija. Sada možete imati naočare koje vam pružaju neometan i dinamičan vid tokom celog dana, bez obzira na to gde se nalazite ili šta radite.

Zaštita i komfor bez kompromisa

Nudimo naočare koje vam obezbeđuju optimalnu zaštitu i komfor. Ove naočare dolaze sa specijalnim zonama koje su prilagođene kako za blizinu, tako i za daljinu, minimizirajući periferne smetnje i omogućavajući vam nesmetano i komforno funkcionisanje svakog dana.

Idealne za svakog korisnika

Bez obzira da li ste iskusni korisnik progresivnih naočara ili tek počinjete da ih nosite, naš progresiv je idealan za vas. Zahvaljujući svojoj stabilnosti i jednostavnosti upotrebe, pruža vam udobnost koja je potrebna za svakodnevno nošenje.

Najbolji odnos cene i kvaliteta

Ponosno vam predstavljamo progresivne naočare koje ne samo da su visokog kvaliteta, već su i cenovno pristupačne. Osnovni model možete nabaviti po ceni od 14.990 RSD sa tankoćom indeksa 1,5 i osnovnim nivoom zaštite. Dodatak akcije je Foto progresiv najnovije generacije koji se mnogo brže zatamnjuje i vraća u potpuno providno stanje. Par ovih stakala u indexu 1,5 košta 26.400,RSD

🎁 Specijalna ponuda! Uz svaku kupovinu progresivnih naočara, odobravamo popust od 20% na bilo koji dioptrijski ram (osim za IZIPIZI ramove koji su već na sniženju). Iskoristite ovu priliku da učinite svoj vid još boljim, i to po pristupačnim cenama!


VAŽNA INFORMACIJA!!!

***OVA AKCIJA JE PONOVO U PONUDI ***POGLEDAJ DOBRU AKCIJU ZA PROGRESIVEPozovite našeg savetnika za progresive koji će nesebično podeliti svoja iskustva sa vama.


Postavite pitanje

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Naslov*
Pitanje*

Preporučujemo da pogledate:

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića | Politika privatnosti
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing